При стрелба по време на нерегламентирано парти в градски парк

...
При стрелба по време на нерегламентирано парти в градски парк
Коментари Харесай

Стрелба на парти в Мемфис: Двама са убити, а 14 са тежко ранени

При пукотевица по време на нерегламентирано празненство в градски парк в американския град Мемфис са били убити двама души, а 14 са ранени, заяви полицията, представена от АП.

Служители на полицейското ръководство на Мемфис са се отзовали в 19:19 ч. в събота на сигнал за пукотевица, заяви началникът на полицията Серилин Дейвис на конференция на мястото на случая.

Полицията е разкрила пет души с огнестрелни рани. Двама мъже са починали на място, а трима души са превозени в лечебни заведения в региона в сериозно положение, сподели Дейвис.

 Стрелецът от „ Люлин “ се „ целил в гарги “. Пострадалата жена е с рана над окото Тази сутрин 3 мин. Стрелецът от „ Люлин “ се „ целил в гарги “. Пострадалата жена е с рана над окото  Нова пукотевица с въздушна пушка, 33-годишен е в болница България 1 мин. Нова пукотевица с въздушна пушка, 33-годишен е в болница  Въздушни оръжия: Трябва ли да се затегне режимът за притежанието им? Тази сутрин 2 мин. Въздушни оръжия: Трябва ли да се затегне режимът за притежанието им?  Масова пукотевица в концертна зала край Москва (ВИДЕО) Светът 2 мин. Масова пукотевица в концертна зала край Москва (ВИДЕО)  Стрелецът от „ Люлин “ се „ целил в гарги “. Пострадалата жена е с рана над окото Тази сутрин 3 мин. Стрелецът от „ Люлин “ се „ целил в гарги “. Пострадалата жена е с рана над окото  Нова пукотевица с въздушна пушка, 33-годишен е в болница България 1 мин. Нова пукотевица с въздушна пушка, 33-годишен е в болница  Въздушни оръжия: Трябва ли да се затегне режимът за притежанието им? Тази сутрин 2 мин. Въздушни оръжия: Трябва ли да се затегне режимът за притежанието им?  Масова пукотевица в концертна зала край Москва (ВИДЕО) Светът 2 мин. Масова пукотевица в концертна зала край Москва (ВИДЕО)

Още 11 потърпевши са потърсили сами лекарска помощ, съобщи Българска телеграфна агенция. На купона, който не е бил позволен от управляващите, са участвали към 200-300 души. Не се оповестява за арести.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР