При стрелба на улица в столицата на Съединените щати -

...
При стрелба на улица в столицата на Съединените щати -
Коментари Харесай

Трима загинали и двама ранени при стрелба във Вашингтон

При пукотевица на улица в столицата на Съединените щати - Вашингтон починаха трима души, а други двама бяха настанени в болница, оповестиха от полицията. Служителите на реда се отзовали на сигнали за изстрели към 20:00 ч. и разкрили пет простреляни жертви.
Тази вечер още веднъж сме тук, на мястото на следващия неправилен акт на принуждение. Около 20:00 ч. довечера нашите чиновници се отзоваха на сигнал за пукотевица. Когато пристигнали, служителите на реда разкрили пет лица, ранени. Четирима са мъже и има една жена. Трима от тях бяха оповестени за умряли на място, а двама бяха превозени до локални лечебни заведения в региона. Обръщаме се към вас с молба да ни предоставите всякаква информация, с която разполагате по отношение на този случай.
Памела Смит - полицейски шеф

Сред жертвите са двама мъже и една жена. Властите оповестиха, че е почнало следствие по случая. Не са осъществени арести. Обстоятелствата, които са провокирали стрелбата, и броят на забърканите обвинени не са ясни. Не се съобщаваше и какъв е претекстът.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР