При стрелба на оживения площад Таймс Скуеър в Ню Йорк

...
При стрелба на оживения площад Таймс Скуеър в Ню Йорк
Коментари Харесай

Стрелба на Таймс Скуеър, ранени са трима души, сред които дете, стрелба и в мол във Флорида

При пукотевица на оживения площад Таймс Скуеър в Ню Йорк са ранени две дами и четиригодишно момиче. За случая, който американските управляващи към момента се пробват да изяснят, заяви полицията, съобщи БГНЕС.
Инцидентът е станал малко преди 17:00 ч. локално време (21:00 ч. GMT), на кръстовището на 7-мо Авеню и 44-та улица, сподели представител на нюйоркската полиция пред Агенция Франс Прес. Трите жертви са приети в болница в Манхатън без заплаха за живота, добави той.
 Двама починаха при пукотевица в Ню Йорк Двама починаха при пукотевица в Ню Йорк
Най-малко двама души са убити при пукотевица в компания за недвижими парцели в Ню Йорк, оповестява БГНЕС. По негови данни полицията е съумяла...
Все още няма задържани и полицията съобщи, че " следствието продължава ", без да дава спомагателни детайлности.
" Таймс Скуеър ", една от туристическите притегателни точки в Ню Йорк преди пандемията, се промени след затварянето на театрите през март 2020 година Според настоящ отчет на Times Square Alliance, квартална бизнес асоциация, регионът е записал 25 тежки закононарушения през първото тримесечие на 2021 година, по отношение на 17 през същия интервал на 2020 година
В края на март видеозапис на нахлуване над стара жена от азиатски генезис шокира квартала. Мъж с престъпно досие, живеещ в хотел покрай " Таймс Скуеър ", трансформирал се в приемен център за бездомни, беше задържан и упрекнат за случилото се.
Кварталните театри би трябвало да стартират да отварят още веднъж на 14 септември, а кметът на Ню Йорк Бил де Блазио неотдавна разгласи огромна акция за възкръсване на туризма от юни.
 Девет души простреляни на рожден ден на 12-годишно момче в Луизиана Девет души простреляни на рожден ден на 12-годишно момче в Луизиана
Най-малко 9 деца са ранени при пукотевица на рожден ден в Луизиана след вербален дуел сред две групи млади момчета, заяви полицията. Д...
Стрелбите в Ню Йорк внезапно са се нараснали от лятото на 2020 година, както и митингите против полицейското принуждение след гибелта на Джордж Флойд в Минеаполис, демонстрират публични данни. Престъпността като цяло е повишена с 30 % за същия интервал.
Междувременно, полицията на Авентура, Флорида, удостовери, че трима души са ранени в събота следобяд при пукотевица в градски търговски център. По-рано WFOR-TV съобщи, че минимум трима души са били отведени в районните лечебни заведения след пукотевица в мола. Петима души са били приети в болница, до момента в който на други е оказана първа помощ на мястото на случая.
" Имаме няколко обвинени, които са в ареста и са разпитвани от детективи. Имаме трима ранени, които са настанени в локални лечебни заведения, без заплаха за живота ", съобщи полицията на Авентура в Туитър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР