При срещите ми с хората навсякъде ме питат защо още

...
При срещите ми с хората навсякъде ме питат защо още
Коментари Харесай

Николай Нанков: ПП са "омазали" цялата процедура по саниране, грубо са погазили всички правила

" При срещите ми с хората на всички места ме питат за какво още не е почнало санирането на жилищни здания по ПВУ. Ще станат към този момент 4 години без нито един саниран блок ". Това написа кандидат-депутатът и някогашен министър от ГЕРБ-СДС Николай Нанков.
 
Той прецизира, че не става дума за празни приказки, а информация основана на обстоятелства, след заложени от него въпроси до служебния районен министър инж. Виолета Кориторава.
 
" Получих през вчерашния ден последния отговор и още не мога да допускам какъв брой са нахални Политическа партия да приказват, че са оставили " омесена питка ". Или по какъв начин беше се изразил Асен " приятелят на истината " Василев - " с непозната пита помен вършат ". А в действителност под тяхно управлението и по-специално на техния районен министър са били жестоко погазени всички правила. Оплели са се като патета в кълчища - то са нарушени периоди, неравно отнасяне на плановите оферти, непозволено закъснение на класирането, разглеждане на възражения, импортирани отвън открития период, излишно изпращане до АУЕР на обследванията за енергийна успеваемост, неотстранени забележки в оценителните листове и като за похлупак - неосигурен административен потенциал ", споделя Нанков.
 
Той е засегнат, че не е имало какво повече да бъде провалено и прецизира, че става думи за констатации в формален одитен отчет. " Давам си ясна сметка, че тематиката няма да е забавна на множеството медии, само че това няма да омаловажи обстоятелството, че Политическа партия са " омазали " цялата процедура по Етап I - така наречен гратис саниране на жилищни здания! Заложили са цъкаща бомба за идващите министри - не могат да стартират процедурата още веднъж, тъй като ще излязат от периодите и на процедура ще я провалят. Трябва да продължат да работят макар голямото закъснение и в крачка да преодоляват клопките, както ги назова инж. Коритарова ", споделя Нанков.
 
Той пита освен това състояние какво може да направи бъдещият районен министър в постоянно държавно управление и той ли ще търпи недоволството на хората, в случай че санирането пропадне?! " Ако се включа в кулинарната стилистика на Асен " приятелят на истината " Василев, то бих споделил - ами той и за стопанка не става. Купихме му всичко - и безглутеново брашно, и квас, и зехтин (вместо масло), а и всичко належащо. Омесихме му тестото. Оставаше единствено да опече питката. А той я изгори. За страдание и бъдещият районен министър, а най-много и хората няма да отидат на равнищата като питката в националната приказка, а под кривата круша… под кривата круша на Промяната. Защото с тези си дейности хубавците от Политическа партия могат да опропастят орисите на десетки хиляди български фамилии, към този момент платили от джоба си съществени суми за присъединяване в Програмата ", безапелационен е Нанков и предлага всеки да се запознае с целия отговор на Министерство на регионалното развитие.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР