При срещата ми тази сутрин с британския държавен министър за

...
При срещата ми тази сутрин с британския държавен министър за
Коментари Харесай

Заради Брекзит Захариева брани 80-те хиляди българи, живеещи на Острова

При срещата ми тази заран с английския държавен министър за Европа и Америка Алън Дънкан бях безапелационна, че за България е значимо при договарянията за Брекзит да бъдат обезпечени правата на близо 80-те хиляди български жители, живеещи на Острова. Това написа преди минути външният министър на България Екатерина Захариева в персоналния си профил във Facebook.



„ Ние разчитаме Обединеното кралство да продължи да е значим наш сътрудник в битката с тероризма, в сигурността и търговско-икономическите връзки.



Благодарих на английското държавно управление за поддръжката за правосъдната промяна и по-специално за двамата прокурори, които участваха предходната година в задачата на Службата за поддръжка на структурната промяна, която изготви самостоятелен разбор на структурния и функционален модел на Прокуратурата у нас. Страната ни ще изиска още задачи за правосъдната власт и ще продължи да разчита на помощ от Обединеното кралство “, написа още Захариева.



„ Обсъдихме и Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, чиято подготовка върви в период! “, отбелязва външният министър.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР