При спор по време на работаРаботник в ямболско предприятие е

...
При спор по време на работаРаботник в ямболско предприятие е
Коментари Харесай

Работник нарани тежко колега с пистолет на компресор

При спор по време на работа
Работник в ямболско дружество е опериран по неотложност от перитонит в регионалната болница в града, оповестиха пред медии от лечебното заведение.

31-годишният мъж е получил тежки пострадвания с револвер от компресор за сбит въздух. Множеството физически увреждания, довели до заплаха за живота му, са били породени при спор с негов сътрудник от предприятието. Към момента пациентът е в реанимацията. От ОД на Министерство на вътрешните работи потвърдиха за случая, само че не предоставиха информация поради формираното досъдебно произвеждане.

Спорът е зародил по време на работа през нощната промяна, към 4 часа на 20 юни. Случаят е влезнал в Районната прокуратура през днешния ден, 21 юни, сутринта. „ Към момента се разпитват очевидци. Изземват се записите от видеокамерите. Ще бъдат назначени експертизи “, сподели за „ Труд news “ административният началник на Районната прокуратура – Ямбол Мина Грънчарова. Засега няма входирано искане причинителят да бъде арестуван.

От свои източници „ Труд news “ научи, че той е от прилежащия Сливен.

Пациентът остава под наблюдението на лекарите – експерти от ямболската болница. Ще се преценя дали са нужни още хирургични интервенции.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР