При специализирана полицейска акция вчера на територията на Софийска област,

...
При специализирана полицейска акция вчера на територията на Софийска област,
Коментари Харесай

Спецакция в Костинброд и Пирдоп: Задържаха рецидивисти с над 6 кг дрога

При профилирана полицейска акция през вчерашния ден на територията на Софийска област, криминалистите от РУ-Костинброд и пирдопските полицейски чиновници задържали двама души за развъждане и преправка на канабис , оповестиха от.

В землището на село Градец е бил задържан столичен рецидивист в миг на преместване на канабисови растения. При претършуване на мястото са били открити палатка за сушене на растенията, торове, туби и съоръжение .

Разследването демонстрира, че в противозаконната активност е бил забъркан и различен мъж от София, чийто дом е бил трансфорат в оранжерия за развъждане на канабис с лампи . Полицията е иззела саксии с канабисови растения, зелена маса и 90 грама суха тревиста маса, както и съоръжение за развъждане.

Оперативни дейности в с. Челопеч

Паралелно, пирдопските криминалисти са направили претършуване на помещение в някогашния икономически двор на село Челопеч, където са разкрили десетки сушащи се канабисови растения и към 6 кг подготвена суха тревиста маса , разпределена в пликове и буркани. Иззети са и две електронни везни.

По двата случая са формирани досъдебни производства , а следствията не престават.

Близо 100 млн. лв. помощ за земеделските стопани за газьол

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР