При спецакция на районното в Труд са иззети безакцизни цигари.

...
При спецакция на районното в Труд са иззети безакцизни цигари.
Коментари Харесай

Арестуваха мъж за притежание на безакцизни цигари около Труд

При спецакция на районното в Труд са конфискувани безакцизни цигари. Общо 1400 къса папироси без български бандерол са открити в дома на гражданин на село Голям Чардак, против който е стартирана предварителна инспекция за закононарушението.

Припомняме, че преди дни TrafficNews снима акция покрай Труд, където чиновниците на полицията откриха голям брой кашони с цигари без български бандерол.

Четирима притежатели на опиати са арестувани при полицейски инспекции в края на предходната седмица на територията на Пловдив.

В Трето районно попаднал 32-годишен престъпно проявен и осъждан мъж, който държал на адреса си над 2 грама амфетамин. Друга познайничка на полицията, на 30 години, била отведена в Пето районно, откакто в населявано от нея жилище униформените разкрили разфасовка с сходно наличие.

Пак там се озовал и 23-годишен, поради владеене на 4 пакетчета хероин и няколко таблетки клоназепам. В Карлово, с известни количества марихуана, амфетамин и метамфетамин от чиновниците на реда била хваната 35-годишна жена. Срещу всички причинители са формирани бързи производства.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР