При случая с Джок Полфрийман говорим за тежък дефект и

...
При случая с Джок Полфрийман говорим за тежък дефект и
Коментари Харесай

Психиатър: При Джок Полфрийман говорим за тежък дефект и психопатска нагласа

При случая с Джок Полфрийман приказваме за тежък недостатък и психопатска настройка, разяснява психиатърът доктор Веселин Герев за решението за предварително освобождение на Джок Полфрийман, умъртвил студента Андрей Монов.

" Доколкото знам тези, от които се е защитавал, нито са били въоръжени, нито са били рискови за живота му. Психопатът обаче налита нападателно и вади оръжие, в случай че има такова. Тук решението на Полфрийман е било късосъединителната реакция ", сподели доктор Герев.

В момента поради липса на документи Полфрийман няма по какъв начин да бъде свободен незабавно.

" Реакцията на Полфрийман е обезщетителна. Адвокатите са му дали съвет, с цел да може да облекчи ситуацията си. В пандиза той ще задълбочи даже реакциите си. Там той става още по-голям умопобъркан, тъй като е капсулиран в рамките на пандиза. Мотото на психопата е: 100 души умъртвявам, само че на себе си не протягам ръка ", изясни психологът пред Bulgaria ON AIR.

Според доктор Герев прословутата фраза " Ще влезе в пандиза и ще стане човек " не е годна и съвсем всички пандизчии биват освобождавани предварително.

" Не мога да предсказвам какво е било в главата на съдията, само че контузията в душeвността на родителите на Монов в никакъв случай няма да бъде заличена. Виждането още веднъж на Джок Полфрийман ще възбуди техните прекарвания и ще разстрои техния живот. Не мога да разясня действието на съда, само че публичният напън ще е огромен. Психиката на хората е устроена по-този метод, че те ще са съпричастни с потърпевшите ", заключи психиатърът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР