При ситуация, в която има война, ние не можем да

...
При ситуация, в която има война, ние не можем да
Коментари Харесай

Ресорният министър: Докато в Черно море е пълно с военни кораби, туристи няма да има

При обстановка, в която има война, ние не можем да чакаме нищо положително, тъй че единственото, което се молим, е това да бъде за малко и да завърши, дипломацията и разсъдъкът да надделеят, с цел да няма война ", съобщи министърът на туризма Христо Проданов след откриването на двудневната Международна туристическа борса " Ваканция и Спа Експо " в София.

" В обстановка, в която в Черно море има военни кораби, ние няма по какъв начин да чакаме туристи ", призна министърът.

В приветствието си към участниците в ревюто министърът акцентира, че страната, локалната власт и туристическият отрасъл са единни, че с общи старания може елементарно да се отстоява водещото място на туризма в българската стопанска система и дружно да се вземат решение проблемите.

Проданов добави, че дружно с екипа си ще работи целеустремено в тази посока, тъй като, по думите му, това е пътят, по който може да се развива туризмът в България.

" Обединени, дружно сме по-силни, изключително в днешния миг, в този раздорен свят, в този разтревожен район - ние няма какво да разделяме. В България има място за всички с положителни хрумвания, послания и планове ", съобщи министърът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР