При силен посетителски интерес и с десетки включили се в

...
При силен посетителски интерес и с десетки включили се в
Коментари Харесай

В състезанието Business Run Varna “Айкарт”АД се включи с три отбора и взе призови места

При мощен посетителски интерес и с десетки присъединили се в конкуренцията тимове мина пилотното издание на Business Run Varna, което се организира на 17 юни във Варна с поддръжката на „ Айкарт “ АД (iCard AD).

Състезанието се провежда от Спортен клуб „ Бегач “ и се организира от 5 години в София, от 2 години в Пловдив и за първи път във Варна. Освен сътрудник на събитието, „ Айкарт “ АД  беше и един от главните участници в съревнованието. Компанията се включи с три тима и завоюва първо място в щафетното тичане при мъжете, а тимът, воден от прокуриста на компанията Соня Николова, се класира на почетното второ място при дамите.
Форматът Business Run съставлява щафетно тичане за тимове на разнообразни компании и е с благотворителна цел, като всяка година 30% от събраните стартови такси се подаряват в поддръжка на друга идея. Тази година варненското издание ще поддържа организацията „ Спина бифида и хидроцефалия-България “ за реализирането на състезателен рехабилитационен лагер за деца с двигателни нарушавания.

В надпреварата взеха присъединяване 49 тима, които трябваше да пробягат маршрут, включващ обиколки на трасе, ситуирано в зоната на предприятието за корабостроене и кораборемонт “Булярд”.

“Ще продължаваме да партнираме на събитията в град Варна и самодейностите в поддръжка на дейния метод на живот, спорта и младежите. Гордеем се с отличното показване на нашите сътрудници и се радваме, че бяхме част от първото издание на Business Run Varna! ” – показа Явор Петров, изпълнителен шеф на „ Айкарт “ АД.
Варненската компанията е един от най-бързо разрастващите се лицензирани издатели на електронни пари в България, водач на европейския пазар на финансови услуги, основани на високи технологии, предоставящ сигурни, налични и новаторски финансови решения към този момент повече от 10 години.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР