При сегашното покачване на цените на криптовалутите - NEAR, AAVE

...
При сегашното покачване на цените на криптовалутите - NEAR, AAVE
Коментари Харесай

Скокът на NEAR, AAVE и LINK е само началото според AI анализи

При настоящето повишаване на цените на криптовалутите - NEAR, AAVE и LINK не вършат изключение. Наскоро те означиха обилни скокове, привличайки вниманието на вложители и запалянковци.

Тези скокове обаче може да са върхът на айсберга, защото AI анализите на Avorak допускат по-нататъшен капацитет за напредък на тези цифрови активи.

Какво е AAVE?

AAVE е новаторска децентрализирана платформа за разпределяне и взимане на заеми. Нейните DeFi нововъведения дават на потребителите ѝ опция да печелят лихви по DeFi артикули посредством своите крипто портфейли.

AAVE вкарва новаторски концепции, които революционизират обичайните финансови системи, като употребява блокчейн технологията и смарт контракти.



В резултат на това физическите лица могат безпроблемно да отпускат и вземат заеми, както и да печелят лихви върху своите криптоактиви. Премахвайки нуждата от медиатори като банки или кредитни институции, AAVE улеснява транзакциите сред равнопоставени сътрудници, като дава на потребителите по-голям надзор върху техните средства и отстранява тромавите процеси.

AAVE употребява свръхобезпечение и светкавични заеми, при които кредитополучателите подават повече от заетата сума като поръчителство, с цел да понижат риска от несъблюдение и да спомогнат за поддържане на стабилността на платформата.

NEAR Protocol

NEAR Protocol е блокчейн платформа, основана, с цел да даде опция за създаване на dApps и мащабируеми, лесни за потребление блокчейн решения. Тя има за цел да отговори на провокациите, свързани с мащабируемостта, използваемостта и достъпността, които попречват необятното разпространяване на блокчейн технологията.

Протоколът NEAR употребява консенсусен механизъм за доказателство за залог (PoS) за сигурността и успеваемостта на мрежата, като разрешава на притежателите на токени да стейкват своите NEAR токени и да вземат участие в потвърждаването и инспекцията на транзакциите.

Неговата шардинг (sharding) техника разделя мрежата на по-малки елементи или шардове, които могат да обработват транзакциите редом. Този метод доста усилва пропускателната дарба и потенциала на мрежата, като й разрешава да обработва по-голям размер транзакции и да поддържа по-голяма потребителска база.

Цената на NEAR реагира паралелно с общия напредък на крипто пазара, подхранван от новините за основаването на Биткойн борсово търгуван фонд (ETF) от огромни компании като BlackRock.

Chainlink (LINK)

Chainlink (LINK) е децентрализирана оракулска мрежа, която преодолява разликата сред действителните блокови вериги. Тя свързва блокчейн с външни източници на данни и API. Като такава тя разпростира сигурна и надеждна инфраструктура за свързване на блокчейн приложения с данни отвън веригата, като в същото време подсигурява точността и целостта на информацията за смарт договорите.

Chainlink извършва ролята на промеждутъчен програмен продукт в децентрализираното пространство и реализира това посредством мрежа от оракули. Оракулите са доверени субекти, които ревизират данни от разнообразни източници и ги дават на блокчейна.

Родната криптовалута на Chainlink, LINK, се употребява в мрежата като функционален (utility) токен. Прогнозата за Chainlink демонстрира повишаване на цената на LINK от сегашните $6.24, защото Биткойн “носи ” на раменете си останалите криптовалути.

Avorak AI (AVRK)

AI aнализите се трансфораха в скъп инструмент за оценка на пазарните трендове и осъществяване на прогнози, основани на данни, в областта на криптовалутите.

Като употребява усъвършенствани логаритми и техники за машинно образование, анализът на Avorak AI може да проучва огромни размери от данни и да разкрива модели, които да посочват бъдещи ценови придвижвания.

Avorak зарежда своите системи посредством родния си токен AVRK, който понастоящем е във осма фаза, последния стадий на сполучливото ICO на платформата. Цената на AVRK от $0.27 отразява 350% нарастване по отношение на първичната му цена. Това показване разреши на нейните ICO вложители да се възползват от покачването на цената и от бонусите на върха.

Развълнуваните вложители, анализатори и крипто наблюдаващи са оптимистично настроени за поскъпващия токен AVRK, който евентуално ще експлодира до цена от $1 при стартирането си.

Предишните етапи бяха разпродадени, защото вложителите се стремяха да осребрят бонусите. Системите на Avorak са в сходство с NOVOS KYC и нейните два одита.

Avorak Write е генератор на наличие с неповторими решения, ориентирани към справяне с провокациите, свързани с повтарящи се текстове и плагиатство. Освен това Avorak разпростира усъвършенствани логаритми за редактиране, поправяне и автоматизирана промяна на текст.

 Avorak AI

Заключение

AI анализите на изкуствения разсъдък дават скъпи сведения за евентуалния напредък на криптовалути като NEAR, AAVE и LINK.

Прозренията на Avorak Trade Bot могат да оказват помощ на вложителите да вземат осведомени решения и да се възползват от опциите на този динамичен и бързо разрастващ се пазар.

За повече информация по отношение на Avorak AI и нейното ICO:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР