При съвместна акция на прокуратурата и СДВР бяха задържани трима

...
При съвместна акция на прокуратурата и СДВР бяха задържани трима
Коментари Харесай

Автокрадците Релето, Главата и Софиянеца задържани пак в действие

При взаимна акция на прокуратурата и Столична дирекция на вътрешните работи бяха арестувани трима автокрадци. От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи оповестиха за News.bg, че задържаните са Релето (47 г.), Софиянеца (49 г.) и.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор те са арестувани за период до 72 часа. Релето, Софиянец и Главата са привлечени и в качеството на обвинени.

При задържането единият от автокрадците направил опит да избяга.

Оперативно-издирвателните дейности, подхванати при започване на седмицата довели до определяне на местонахождението на тримата автоджамбази. В хода на следствието били събрани неоспорими доказателства за незаконната им активност, включително ДНК експертизи.

При претърсванията на адреси, населявани от арестуваните са открити и конфискувани механически устройства за привеждане в придвижване на коли, устройства вид " запушалка " за заглушаване на GPS сигнали, както и крадени регистрационни табели, употребявани за превозване и укриване на откраднатите коли.

Било открито, че тримата незаконно са лишили два автомобила " Тойота Рав 4 " и едно " Рено Каджар ", създадени 2019 - 2022 година В резултат на упорити оперативно-издирвателни дейности, извършени в нескончаем интервал, двете тойоти били открити укрити - едната в особено нает за задачата гараж, а другата сред жилищни блокове.

В хода на документиране на незаконната им активност е открито, че двама от автокрадците са били арестувани и през месеците април и май, тази година, директно откакто незаконно лишили леки коли " Тойота СХЗ " и " Рено Каджар ", създадени през последните две години. Тойотата е открита укрита в особено нает за задачата гараж, дружно с различен незаконно лишен автомобил от същата марка и модел, а реното е арестувано дружно с създателя на закононарушението, директно след действието.

Припомняме, че имаше и измежду арестуваните от групата " Наглите ".
 Министерство на вътрешните работи и прокуратура погнаха автоджамбазите в страната
Министерство на вътрешните работи и прокуратура погнаха автоджамбазите в страната

33-ма са арестувани във Варненско
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР