При разработването на клавиатурата Nomad канадската компания Work Louder се

...
При разработването на клавиатурата Nomad канадската компания Work Louder се
Коментари Харесай

Nomad – интересна клавиатура с поддръжката на уиджети

При създаването на клавиатурата Nomad канадската компания Work Louder се е стремяла да сътвори „ най-хубавата клавиатура “ за въвеждане на данни в компютъра. От лявата ѝ страна е вграден 1,9-инчов екран с висока разграничителна дарба. Освен това тя предлага опция за потребление на разнообразни уиджети и необикновен брой настройки.

За започване на производството на това забавно устройство в платформата Kickstarter единствено за няколко дни бяха събрани 210 000 $, което демонстрира, че потребителите са подготвени да възприемат този метод. Предвижда се клавиатурата да се употребява с разнообразни уиджети, макар че единствено три от тях ще се оферират „ в комплект “ с нея – часовник, аналог на Тамагочи и многофункционалния таймер Pomodoro. Последният ще направи работата с компютъра по-продуктивна и ефикасна. Разработчиците от трети страни ще могат да основават свои лични уиджети за Nomad.

 

Потребителят разполага и с четири „ празни “ клавиша, които могат да бъдат програмирани за всевъзможни дейности, както и два програмируеми плъзгача, които могат да се употребяват за смяна на разнообразни систематични настройки или в работещите стратегии. Клавиатурата разполага с 16 MB вътрешна памет, която дава опция да се съхраняват уиджети и изтеглени карти на клавишите. Тя може да бъде обвързвана с компютър посредством кабел или Bluetooth. Вграденият високоговорител може да се употребява за сигналите на таймера или за всевъзможни други цели.

Разработчиците допълват, че поддържат всички съществени операционни системи – iOS, Mac, Windows и Linux.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР