При работа от вкъщи имаме право на всички неща по

...
При работа от вкъщи имаме право на всички неща по
Коментари Харесай

Експерт: При работа от вкъщи важат всички права по Кодекса на труда

При работа от у дома имаме право на всички неща по и трудовото законодателство, които сме имали и досега. Това изясни в предаването " Тази събота и неделя " по БТВ Жасмина Саръиванова от Българската Стопанска камара.
" Имаме право на обедна отмора, даже това е наложителни при по-заседнал метод на живот. Непрекъснато сме пред компютрите, належащо е всеки от нас да се грижи за здравето си и да съблюдава обедната отмора ", уточни тя. " Динамиката се промени доста, само че при всички гъвкави форми на работа важат всички правила, няма нещо, което да бъде изключени в тази изключителна обстановка ", съобщи Жасмина Саръиванова.
 Сачева с заричане: Ще се регламентира трудовата акцидент при работа в домашна среда Сачева с заричане: Ще се регламентира трудовата акцидент при работа в домашна среда
Предстоят законодателни промени, с които ще се регламентира трудовата акцидент при работа в домашна среда, сподели министърът на труда и...
Александър Загоров КТ " Подкрепа " напомни, че при работата от у дома би трябвало да бъдат всеки всички ограничения, с цел да не се получават повреди с техниката, произшествия, злополуки. " Предполагам, че работодателите са доста изнервени от някои неща, тъй като те желаят цялостен надзор върху техниката, работната мощ и всички взаимоотношения ", разяснява той. Според него това нещо по време на хоум офиса не може да бъде по този начин.
" За страдание положителните връзки сред работодатели и служащи са нарушиха поради това, че нямат толкоз честа среща ", изясни Загоров. Работата от разстояние е уредена от 2011 година в българското законодателство. Всякакви елементи могат да се уреждат в самостоятелното трудово правно отношение или в групов трудов контракт, напомни Жасмина Саръиванова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР