При проверка за шума на Южния плаж в Слънчев бряг

...
При проверка за шума на Южния плаж в Слънчев бряг
Коментари Харесай

Валери Сименов спира инкогнито музиката в Слънчев бряг

При инспекция за шума на Южния плаж в Слънчев бряг в три от огромните нощни заведения са открити нарушавания. Музиката в едната дискотека е спряна, заяви в събота в Поморие вицепремиерът Валери Симеонов. По време на снощните инспекции, на които имаше и телевизионни камери, Симеонов не беше видян, само че самият той разгласи, че е участвал.

На нарушителите са издадени наставления.

Шумни празненства в нощните заведения на Южния плаж в " Слънчев бряг " откриха нощес новия туристически сезон. След 2 часа през нощта са почнали инспекциите на контролните органи, в които се е присъединил и вицепремиерът Валери Симеонов.

" Не са положителни резултатите ", разгласи в събота той. Четири са тестваните нощни заведения. При три от тях са установени нарушавания. Новото този сезон е, че при нощните клубове са поставили заграждения, с цел да изолират шума. По думите му, тези преградни уреди са противозаконни и би трябвало да бъдат отстранени.

Това са разглобяеми структури и притежателите на обектите сами би трябвало да ги разглобят, посочи той.

Другата седмица следва повторна инспекция на Дирекцията за народен строителен надзор на Южния плаж в " Слънчев бряг ", съобщи още Симеонов.

В понеделник той ще внесе сигнал в община Несебър за поставените нелегално ограждения на нощните заведения.

По мотив различията, които има с министъра на туризма Николина Ангелкова, той сподели, че това не е добре за имиджа на изпълнителната власт.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР