При продължително въздържание от секс либидото намалява, тонусът на интимните

...
При продължително въздържание от секс либидото намалява, тонусът на интимните
Коментари Харесай

Ето какво ще стане с нас, ако дълго се въздържаме от секс

При дълготрайно самоограничение от секс либидото понижава, тонусът на интимните мускули се утежнява, може да се появи болежка и импотентност. Тези и други последствия от нередовния съкровен живот бяха посочени от сексотерапевта Сари Купър.
Според Купър доста дами губят интерес към секса след дълготрайно самоограничение. Тя обаче посочи, че това предписание не е универсално и мнозина, в противен случай, изпитват мощно предпочитание за фамилиарност.
За мъжете продължителният отвод от секс заплашва еректилна дисфункция, предизвести Купър. Според нея проблемите с потентността са по-чести при по-възрастните мъже.
Специалистът добави, че интервалите без секс се отразяват зле на тонуса на интимната мускулатура. Според нея този проблем е изключително настоящ за дамите на междинна и преклонна възраст.
„ Без постоянен сексуален акт, стените на вагината стават по-тънки, което може да докара до мъчителен секс, когато половата интензивност се възобнови “, сподели Купър.
Освен това тя добави, че може да се появи и възприятие на тревога и меланхолия. Лекарката изясни, че физическата и прочувствена непосредственост оказват помощ в битката със напрежението.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР