При проблеми с черния дроб и жлъчния мехур често лекарите

...
При проблеми с черния дроб и жлъчния мехур често лекарите
Коментари Харесай

Елементарна рецепта с картофена отвара цери проблеми с черния дроб и жлъчката

При проблеми с черния дроб и жлъчния мехур постоянно лекарите слагат диагноза холецистит. Старите знахари лекували този проблем с доста лесна рецепта от националната медицина.
Взимат се 1 кг измити необелени картофи, заливат се с 6 литра вода и се варят в захлупена тенджера в продължение на 4 часа. След това леко се посоляват и без да се отцежда водата, картофите се намачкват на пюре, което би трябвало да е много воднисто.
Тенджерата се оставя да престои няколко часа, тъй че пюрето да се утаи на дъното. Върху него се образува транспарантна течност и точно тя се употребява за лекуване на холецистита.

Тя се изсипва доста деликатно (може и да се отдели с черпак). От нея се одобряват по 2 с.л. три пъти дневно половин час преди хранене в продължение на един месец.
Тази картофена терапия обновява прелестно черния дроб, извежда непотребните течности от организма и възстановява без странични резултати отделянето на злобен сок.
А ето и по какъв начин да подобрите функционалността на вашите черен дроб и жлъчка
Чаша топла вода с лимонен сок

Важно е водата да бъде постоянно топла, с цел да подтиква процеса на детоксикация. Просто прибавете сока от ½ лимон в чаша топла вода. Това би трябвало да първото нещо, което консумирате заран, преди закуска.
Можете да спазвате този режим в продължение на 4 поредни дни. Съчетайте го с някое от натуралните средства, които следва да споделим в идващите редове.
Супена лъжица зехтин с няколко капки лимонен сок

Това е нещо, което предлагаме постоянно в блога. Комбинацията от зехтин и лимонен сок подтиква производството на жлъчка и доставя тялото с значими минерали. Тя укрепва черния дроб.
Чаша органически ябълков оцет
Ябълките съдържат киселина, значима за пречистване на черния дроб. В този случай, с цел да постигнете ефикасна детоксикация, предлагаме да консумирате по 2 чаши органически ябълков сок на празен корем в продължение на 2 дни. Изчакайте половин час преди да пристъпите към закуската. Ще се отрази добре.

Грейпфрут, чесън и джинджифил
Тази композиция може да наподобява леко мощна, в сравнение с в действителност е. Това е по този начин, защото съдържа мощни съставки. Чесънът и джинджифилът сами по себе си имат противовъзпалителни свойства, а когато ги съчетаете с витамин С и с изобилието от минерали в грейпфрута, получавате чудесно натурално средство за пречистване на черния дроб и жлъчката.
Обърнете внимание на следната рецепта:

Съставки:
1 грейпфрут
5 гр. свеж рендосан корен джинджифил
1 скилидка чесън (намачкан)
1 чаша вода (200 мл.)
1 супена лъжица пчелен мед (25 гр.)
Начин на подготвяне:

Запомнете, че черният дроб извършва огромна част от очистващите функционалности през нощта, до момента в който спите, благодарение на лимфната система. Това просто средство ще усъвършенства функционалностите му.
Консумирайте напитката 2 пъти седмично, преди лягане.
Сложете съставките в блендер: грепфрутов сок, пчелен мед, джинджифил и намачкан чесън. Разбъркайте добре. Трябва да получите хомогенна примес. Можете да добавите малко вода. Оставете сместа да престои 15 минути.
Изстискайте сока от грейпфрута.
Рендосайте на ситно джинджифила. След това го смесете с намачканата скилидка чесън.
Инфо: desant.net

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР