При представянето си през миналата седмица Николай Костов анонсира, че

...
При представянето си през миналата седмица Николай Костов анонсира, че
Коментари Харесай

Николай Костов започна промените в Левски

При представянето си през предходната седмица Николай Костов анонсира, че ще направи доста промени в тима. Едната към този момент е реалност. Вчера сините надвиха над Пирин Благоевград с 2:1 в контрола на " Герена ", а новият треньор промени постройката на отбора. Левски игра в скица 4-1-4-1, а не както бе под управлението на Станимир Стоилов и Елин Топузаков в 4-2-3-1.
 Акционери в Левски скочиха на Сираков: Нямаме ви доверие, призоваваме за бистрота!
Акционери в Левски скочиха на Сираков: Нямаме ви доверие, призоваваме за бистрота!

Ето какво написаха от Тръст " Синя България "

Правеше усещане, че при преливане от нахлуване в отбрана сините се отбраняваха в сграда 4-4-2, като на върха на пирамидата през първото полувреме оставаха Преслав Бачев и Никола Бандев, а през втората част това правеха Уелтън и Рикардиньо. Играчът, който действаше пред отбраната при организирането на офанзивите, първоначално бе Асен Митков, а по-късно тази роля изпълняваше Асен Чандъров.

Впечатление направи, че Костов е потърсил и смяна в осъществяванията на статичните положения. На няколко пъти сините пробваха да разиграят с къси подавания при корнерите, а не центрирания. Това не донесе триумф, само че има още доста време за подобряването на тези осъществявания.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР