При представянето на предходното поколение BMW 7 Series, интернет буквално

...
При представянето на предходното поколение BMW 7 Series, интернет буквално
Коментари Харесай

Кошмарът на BMW феновете се сбъдна

При представянето на предходното потомство BMW 7 Series, интернет безусловно бе залят от картинки, мемета и насмешки за дизайна на лимузината и по-конкретно „ бъбреците “. Сега, близо 4 години по-късно, към този момент видяхме още едно потомство 7 Series, както и други модели с не толкоз фотогенични решетки или най-малко не съгласно множеството почитатели на марката. Въпреки това, някои притежатели на BMW към момента откриват нещо смешно в картинките с решетките, а наподобява един от тях даже е приел нещата малко по-сериозно.

Снимката, която виждате над текста е оповестена в обществената мрежа Reddit и демонстрира съветско BMW 7 Series с голяма „ решетка “ покриваща фаровете и част от предната ризница. Плашещото на пръв взор произведение в действителност е фолио, което е отпратка към една от най-популярните картинки в интернет пространството, която демонстрира по какъв начин ще наподобяват колите на BMW след няколко години, в случай че следват наклонността с увеличението на размера на „ бъбреците “.

Стикерът е подложен върху предишно потомство 7 Series и сигурно събира погледите, изключително когато видите нещо сходно да се задава към вас на пътя. Бихме се радвали да прочетем в мненията, какво мислите за дизайна на новата 7 Series и кое е обичаното ви потомство на лимузината.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР