При потъването на ирански танкер в Източнокитайско море на повърхността

...
При потъването на ирански танкер в Източнокитайско море на повърхността
Коментари Харесай

​Потъналият ирански танкер е причинил петролен разлив с големината на Париж

При потъването на ирански танкер в Източнокитайско море на повърхността са се образували четири петролни петна с обща повърхност колкото тази на Париж. Това заяви Пекин, който се готви да изследва останките на дъното с роботи, съобщи Франс прес, представена от Българска национална телевизия.

Големият танкер " Санчи " със 136 000 барела ултралек недопечен нефт потъна в неделя, откакто пламтя близо седмица след конфликт с товарен транспортен съд на 6 януари на към 300 км източно от Шанхай. Снощи националната работа по корабоплаването заяви, че следи четири разлива с обща повърхност 101 квадратни километра, колкото заема и френската столица, показва Агенция Франс Прес.

Правителствената организация поставя старания да ограничи разширението на " черния прилив " и да реши по какъв начин ще повлияе той на морската среда в региона, отбелязва ведомството в официално съобщение. Смята се, че целият екипаж на танкера от 30 иранци и двама бангладешци е умрял. Открити са единствено три тела. Няма никаква вяра да се намерят оживели и издирването е прекратено, припомня Агенция Франс Прес.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР