При посещение в Кърджали, премиерът Бойко Борисов коментира, че е

...
При посещение в Кърджали, премиерът Бойко Борисов коментира, че е
Коментари Харесай

Борисов е разпоредил на кмета на Царево да задържи изпълнението на решението на Общинския съвет за Силистар

При посещаване в Кърджали, министър председателят Бойко Борисов разяснява, че е разпоредил на кмета на Царево да задържи осъществяването на решението на Общинския съвет за Силистар, в качеството си на водач на партия ГЕРБ, а не на министър-председател.

Премиерът Борисов се аргументира с това, че осъществяването на това решение би трябвало да стане, когато бъде изяснено какви са тъкмо претенциите на еколозите. Все още той не е разговарял в качеството си на министър председател с регионалния шеф на Бургас, който към този момент има пълномощията да спре осъществяването на решението на Общинския съвет, само че обществеността би трябвало да бъде успокоена, беше безапелационен министър председателят Бойко Борисов.

Той разяснява и информацията, че Турция е подготвена да строи атомна централа покрай нашата граница на Южното Черноморие:

" Нямам такава информация ", сподели той. В същото време Борисов изясни, че има интерес от турска страна да се изкупува ток от АЕЦ " Белене “, в случай че атомната централа бъде издигната.

Премиерът разяснява и положението на военновъздушните сили. Той отговори на рецензиите на президента Румен Радев и сподели, че не вижда за какво президентът непрестанно нападна държавното управление:

" Дълги години той беше главнокомандващ на военновъздушните сили, дано той да поеме отговорност за това време, когато той беше техен командващ ", сподели министър председателят Бойко Борисов.

Посещението му в Кърджали продължава.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР