При положение, че не можете да започнете връзка или да

...
При положение, че не можете да започнете връзка или да
Коментари Харесай

Ето от какви жени мъжете бягат през глава

При състояние, че не можете да започнете връзка или да постигнете съгласие с някой мъж отдавна, проверете дали имате тези пет поведенчески характерности. Именно те отблъскват всички господа от една жена.

1. Не сте подготвени да давате, само че желаете да вземете

Много постоянно срещан модел в връзките сред жена и мъж, когато от мъжа се изисква безусловно всичко: внимание и поддръжка, без значение морална или материална. Доста комфортна позиция за една дама, само че хубавичко връзка е обвързвана с съвместен продан. Енергия, време, страсти и всевъзможни други запаси. Когато изисквате, само че не давате в подмяна, сътрудникът ви просто се изморява и си потегля.

2. Нямате възприятие за вътрешна сигурност

Нашите страхове не могат да не въздействат на връзките ни с хората. Безпокойство, несъразмерна грижа за колегата, ревнивост - всичко това са прояви на вашите лични страхове. Разбира се, те пречат на основаването на връзки с мъжете.

3. Не подкрепяте мъжа си

Всяка връзка се основава на взаимност, тъй че би трябвало да разберете, че мъжете от време на време също се нуждаят от поддръжка. Похвалете колегата си, уведомете го, че сте там и сте подготвени да помогнете, създайте подкрепящата среда, от която се нуждае.

4. Играете ролята на майка, само че не и на сътрудник

Един възрастен мъж, който желае да сътвори лично семейство, не се нуждае от прекомерно защитна и заядлива партньорка, която подвига кавги поради непочистена чаша след себе си. Такива девойки, като предписание, рано или късно си отиват. И също така, ролята на майка в живота му от дълго време е предоставена на друга жена.

5. Нямате добра връзка във връзката си

Тъй като не можем да четем мислите си, връзката е в основата на всяка връзка. Разбира се, доста по-лесно е да таиш завист и да не приказваш за това. И когато се натрупа цяла купчина такива недоволства, просто избухвате. Но в случай че задачата ви е да създадете положителни връзки, научете се да поддържате връзка с колегата си, в това число на неуместни тематики.

Ако сте разкрили някой от проблемите си, това към този момент е огромна стъпка към разрешаването му. Анализирайте какво тъкмо е станало подбуда за това отношение към мъжете? Ако не можете да извършите това сами, не се колебайте да се свържете с експерт. Няма нищо срамно да намериш себе си и здравословна връзка със света.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР