При полицейска операция откриха нива с канабис в самоковското село

...
При полицейска операция откриха нива с канабис в самоковското село
Коментари Харесай

Откриха нива с канабис в самоковско

При полицейска интервенция откриха равнища с канабис в самоковското село Шипочане. Скрити, в непосредствена непосредственост, са открити принадлежности и препарати които демонстрират, че за растенията се поставят систематични грижи.

Задържан е самоковец, осъждан и престъпно проявен. По време на спецакцията, директно след поливане на част от насажденията, е арестуван престъпно проявен и осъждан самоковец. Преправен револвер, зареден с бойни патрони, и хартиена сгъвка с 10 топчета суха, зелена тревиста маса, реагираща на марихуана, са конфискувани при обиск на арестувания. Последвалото претършуване на адреса му, където разкрили табакера с към един грам марихуана, семена от канабис, електронна везна и пластмасови кофички със засадени семена от канабис.

При огледа на в региона на равнищата са открити 48 растения, реагиращи на марихуана, препарати за растителна отбрана, лопати, туби, кофи и спринцовка, а на към 20 метра от равнищата – полиетиленова система за събиране на дъждовна вода за поливане.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР