При покана в нов дом е добре да подарите на

...
При покана в нов дом е добре да подарите на
Коментари Харесай

Какви подаръци е добре да се подаряват в НОВ дом

При покана в нов дом е добре да подарите на новодомците нещо сантиментално, което да им носи шанс и естетика в новото жилище. Не е наложително да вършиме обемни и скъпи дарове, а нещо, което да им носи спомен за вас.
По този мотив, в случай че пък мислите, че не можете да изберете подобаващия подарък сами, ние сме ви подготвили къс лист с хубави дарове за новодомци. Нека ги забележим:

Кутия за ключове или табелка с надпис „ Добре пристигнали “

Бюджетни, красиви и потребни дарове. Табелката ще украси дома им и ще посреща гостите с въодушевление, а кутията за ключове е доста практична, тъй като всички ще са на едно място и няма да са разпиляни из дома. Те също са доста красиви, а съществуват и разновидности с персонално обръщение.

Екзотично растение

Растението е добър и бюджетен подарък за всеки мотив. Но въпреки всичко съобразете типа му и не избирайте прекомерно огромно и мъчно за развъждане. Някои цветя са алегорични, тъй че може да проучите и да изберете най-подходящото.

Сребърни принадлежности

Стилен и необходим подарък за всички новодомци. Добре е да изберете обаче цялостен комплект от най-малко 24 елементи и знайте, че би трябвало да заделите по-голям бюджет от този за гореспоменатите хрумвания. Може да се комбинирате и с другари, с цел да вземете най-хубаво качество.
Забавни хрумвания за коледни дарове, за които няма да дадем пари
Коледа идва, а времето е доста мъчно за много хора. И е обикновено да се усещаме потиснати в случай че не можем да си позволим. В тази публикация...

Сет за вино

Кой не обича вино? Сетът за вино е изключително подобаващ подарък за нов дом, защото не всички хора незабавно се оборудват и с подобен тип чаши. Декантера с първокласни чаши за вино издава жанр и превъзходен усет. Има огромно многообразие на пазара, комплектите са доста и разнообразни видово и ценово, тъй че има за всеки бюджет. Също по този начин, може да се насочите и към комплекти за бира или корав алкохол.

Сет за суши

Не толкоз прочут, само че сигурно автентичен подарък изключително в случай че приятелите ви са фенове на сушито. Но в случай че не сте сигурни за желанията им, помислете за избора деликатно.

Стенен часовник
Кога ще почустваш новото жилище като същински дом?
Вече сте се сдобили с нов апартамент и нямате самообладание да се нанесете в него и да го почувствате като собствен дом. Прекалените упования...

Часовниците носят своите суеверия, тъй че преди да подарите стенен часовник се убедете, че новите притежатели на жилището няма да го одобряват като нещо, което регистрира оставащото време от живота им.

Картина или художествено пано

Картините в никакъв случай няма да излязат от мода, а и са доста красиви. Иконата също е добър избор, в случай че новодомците са религиозни – да вземем за пример с облика на Св. Иван Рилски, считан за настойник на дома или пък с облика на Св. Богородица.

Изящна фруктиера или първокласен часовник

Практични и първокласни – какво по-хубаво?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР