При пожар тази сутрин са изгорели Пощата и салонът в

...
При пожар тази сутрин са изгорели Пощата и салонът в
Коментари Харесай

Пощата в ловешкото село в Белиш избухнаха в пламъци

При пожар тази заран са изгорели Пощата и салонът в троянското село Белиш . При пожара няма потърпевши хора , оповестиха от полицията. Сигналът за пламъците в двете здания е постъпил в към 4:00 часа тази заран. Два екипа на пожарната са отишли на място и са потушили огъня, избавена е една стая. Предстоят огледи за изясняване на аргументите за пожара.
 Българска телеграфна агенция
Кметът на Троян разясни, че огънят е видян от възрастен човек, който живее наоколо. „ Салонът е единствената обществена постройка, която селото употребява за общи събития и избори. Там селото празнуваше всички общи празници. В понеделник трябваше да имам приемен ден там “, сподели Михайлова. 

Тя напомни, че салонът бе върнат в благосъстоятелност на община Троян след продължителни и комплицирани административни процедури, които дружно с кмета Тодор Радевски са водили с “Български пощи ”.
 Българска телеграфна агенция
„ Помещението, в което се правят пощенски услуги, е благосъстоятелност на Пощите. Много бяха срещите ми с разнообразни институции. Успяхме да осигурим решение на Министерски съвет, с цел да легитимираме собствеността си. Община Троян финансира реконструкцията и обзавеждането и даде салона на селото. Вложен беше значително непринуден труд на хора от Белиш за реорганизация на покрива “, сподели още Донка Михайлова и добави, че постройката е застрахована.

В момента регионът се обезопасява от общинското дружество “Комунални услуги ”. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР