При подчертан интерес в столицата се състоя среща-дискусия на Националната

...
При подчертан интерес в столицата се състоя среща-дискусия на Националната
Коментари Харесай

Национална инициатива `Единение` обсъди кризата в България

При емфатичен интерес в столицата се състоя среща-дискусия на Националната самодейност “Единение ”. В проявата участваха изтъкнати български учени и представители на академичната общественост, ръководители и членове на публични организации и сдружения, а по този начин също жители с дейна позиция за настоящите процеси в страната.

В хода на полемиката бе изразена цялостна поддръжка за нуждата от реализиране на единение на българската нация като единствена опция за предоляване на изоставането ни в редица области на живота. Ораторите акцентираха особено пагубната роля на съществуващото разделяне в обществото като резултат от обществения срив, проблемите в стопанската система, образованието, опазването на здравето, демографията, духовното развиване, съпроводени с отсъствието на по този начин нужния ни през днешния ден народен блян.

Повод за оживената полемика на тематика „ Бъдещето на България посредством обединяване на българската нация ” дадоха със своите изявления учените Стефан Воденичаров и Георги Марков, ръководителят на Съюза на патриотичните сили „ Защита ” Йордан Величков, ръководителят на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса военачалник Златан Стойков и други изтъкнати публични дейци.

На срещата бе определено и управление на столичната организация на Националната самодейност „ Единение ”.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР