При почивка в чужбина все повече хора, решават да наемат

...
При почивка в чужбина все повече хора, решават да наемат
Коментари Харесай

Кола под наем? За какво да внимаваме, когато наемаме автомобил


При отмора в чужбина от ден на ден хора, вземат решение да наемат автомобил чартърен и по този начин да се впуснат в предизвикателство на четири гуми. Преди обаче да се качим на наетия от нас автомобил би трябвало първо да го резервираме. Именно тук се крият и подводните камъни за потребителите.

Игнат Арсенов:
„ Още, когато започваме да резервираме, отваряйки уеб страницата, гледайки офертата да забележим какво е включено, на нас какво ще ни би трябвало. Трябва да внимаваме да не сбъркаме нещо, тъй като един път създали резервация не можем да се откажем. Тук ги няма тези 14 дни на размисъл, както е по принцип “.

За да може един водач да наеме автомобил той би трябвало да дава отговор на избрани условия. Валентин е шеф на компания, отдаваща коли чартърен. Казва, че постоянно прави щателна инспекция на клиентите.

Валентин Пантазиев – шеф на компания “
„ Всяка една шофьорска брошура ревизираме за съществуване на санкции и при над 2 санкции отхвърляме поръчката, макар че той е кредитоспособен “.

Проверката на един клиент за това дали дава отговор на условията лишава от 5 до 30 минути. Разходите по застраховката на автомобила, са най-често срещаният проблем при наемането на кола чартърен. Друг значим миг при наемането на кола е да се срещнем с изискванията за взимане и връщане на транспортното средство. Експертите са безапелационни, че при наемането на автомобил би трябвало да пожелаваме цялостния набор документи, тъй като те ще ни бъдат поръчител при възможни проблеми в бъдеще.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР