При победа на изборите през 2024 г. руският лидер ще

...
При победа на изборите през 2024 г. руският лидер ще
Коментари Харесай

Путин ще се кандидатира отново за президент на Русия

При победа на изборите през 2024 година съветският водач ще остане президент най-малко до 2030 година

Президентът на Руската федерация Владимир Путин е решил да се кандидатира още веднъж за президент на идните съветски избори през 2024 година Въпреки че всички чакат Путин, който е отпред на Русия от 1999 година насам, да се кандидатира за преизбиране като президент, от неговата администрация към момента не са удостоверили новината.

Според отчет на Ротерс, който се базира на шест анонимни източника, решението е взето и се чака съветският водач „ скоро “ да направи обществено изказване. Руските президентски избори са планувани за март 2024 година Когато Путин завоюва, което е съвсем несъмнено, защото той на процедура не разрешава съпротива на режима си, той ще остане президент най-малко до 2030 година

Миналия месец представителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели, че Путин, който води война против Украйна от февруари 2022 година, надали би могъл да се изправи пред същинска конкуренция, в случай че се кандидатира още веднъж, като се има поради, че той е „ несъмнено най-високопоставената политическа фигура в страната ”.

В отговор на отчета на Ройтерс Песков съобщи, че Путин към момента не е оповестил своята кандидатура. „ Путин към момента не е направил изказвания по този въпрос. А самата акция към момента не е публично оповестена “, сподели Песков, представен от съветската държавна осведомителна организация ТАСС.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР