При перфектни метеорологични условия продължава подготовката на Хебър в Алания.

...
При перфектни метеорологични условия продължава подготовката на Хебър в Алания.
Коментари Харесай

Прогрес в здравословен план за Октай Хамдиев и Звонимир Микулич

При съвършени метеорологични условия продължава подготовката на Хебър в Алания. Вчера преди обяд хебърци организираха предпоследното си за първата подготвителна седмица занятие, а следобяд ще имат още едно с технико-тактически темперамент. Добрата вест за Владимир Манчев и неговият щаб е възобновяване на контузените футболисти в тима. След извършената медикаментозна терапия испанският халф Алекс Серано е към този момент съвсем подготвен за игра и се чака да вземе присъединяване в идната контрола на " зелените " с Кривбас (Кривой рог), която ще се играе във вторник в Белек.

Прогрес в здравословен проект има при Октай Хамдиев и Звонимир Микулич. Голмайсторът на Хебър от първия дял на шампионата в efbet Лига Октай Хамдиев получи контузия на контролата с Висла Краков (0:1). Оки имаше напрежение в адуктора и не взе пълноценно присъединяване в съботната подготовка на тима, която имаше оздравителен темперамент. Лорен Маружин и Мартин Михайлов имат недоволства, само че се чака медицинския щаб на Хебър да ги вдигне на крайници до инспекцията с украинците.

Съботният следобяд беше избран за свободно време в лагера на Хебър.

Футболисти и спортно-технически щаб оползотвориха таймаута от тренировките по друг метод. Една част от тях се отдадоха на релакс в хотела на тима, други използваха слънчевото време за плаж, а най-голямата група посети центъра и крайбрежната част на Алания за шопинг и кафета.
 Владо Манчев: ЦСКА и Лудогорец са равностойни и борбата за купата ще е сред тях
Владо Манчев: ЦСКА и Лудогорец са равностойни и борбата за купата ще е сред тях

Естествено, ще се веселя ЦСКА най-сетне да стане първенец, разяснява той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР