При отлична организация, хубаво време и много настроение завърши четвъртото

...
При отлична организация, хубаво време и много настроение завърши четвъртото
Коментари Харесай

При отлична организация премина четвъртото издание на GP България „Леденика“ 2018 г. /снимки/

При отлична организация, хубаво време и доста въодушевление приключи четвъртото издание на GP България „ Леденика “ 2018 година от календара на Европейската федерация и Втори кръг на Държавното състезание off road от календара на Българска федерация по автомоделни спортове за 2018 година
От 7 до 9 септември на особено построената off road писта край местността Леденика на Врачанския Балкан над 40 състезатели от България и Турция участваха в оспорвана конкуренция за призовите места.
На формалното разкриване в събота вечер ръководителя на Об С-Враца Румен Антов сервира своите приветствия към всички състезатели и другари на автомоделния спорт в България. Той прочете и приветствен адрес от кмета на община Враца Калин Каменов. Поздрав към всички беше осъществяването на девойките от танцовия състав към НЧ “Отец Пайсии “ 1926 “ от с. Косталево. Кулминацията на вечерта беше красивата заря, която озари небето над Балкана.
Победителите по класове:

БЪГИ 1/8
Златен орден за Кристиян Костадинов от Семеен кодекс Кинетик – Русе, сребро за Марио Вутов от тима на СТМК –Враца и бронз за Григор Стоичков от Асоицация на моделистите –София.

Електро БЪГИ 1/8
След оспорвана битка Марио Вутов още веднъж остана втори и втори златен орден за Кристиян Костадинов.

Електро ТРЪГИ 1/8
Александър Вълков от СТМК-Враца приключи конкуренцията на трето място, а първи и втори са Атанас Георгиев и Стойко Нейчев от Модел Яхт Клуб Пазарджик.

Електро БЪГИ 1/10 (свободен клас)
Дебютантът в тима на СТМК –Враца Ивайло Кулев остана четвърти, а първо място и златен орден за Кристиян Костадинов от Семеен кодекс Кинетик Русе.

БЪГИ 1/5
Емил Карамфилов от България / Асоциация на моделистите/ завоюва сребърен орден, Alain Sarafian и Ali Bilmish завоюваха златен и бронзов орден в клас 1/5 Large scale.

БЪГИ 1/5 Short Course
З.м.с. Дамян Петров завоюва сребърен орден, злато за Erdal Klavuz и четвърто място за европейския първенец Orhan Tekkan за 2018г.

Наградите на спечелилите бяха връчени от Мария Георгиева –Представител на Министерство на младежта и спорта за областите Враца, Монтана и Видин.
Следващо съревнование от Директива за птиците on road – electric 3 кръг и on road - nitro 2 кръг - 29-30 септември Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР