При откриването на тържествения концерт за отбелязването на 62-та годишнина

...
При откриването на тържествения концерт за отбелязването на 62-та годишнина
Коментари Харесай

НУИ Панайот Пипков тържествено отбеляза своя патронен празник/СНИМКИ/

При откриването на тържествения концерт за отбелязването на 62-та годишнина от основаването на Музикалното учебно заведение в Плевен, което през днешния ден носи името Национално учебно заведение по изкуствата „ Панайот Пипков “, шефът Румен Тодоров сподели:

„ Тази година разпростирам 62-та страница на приказката, наречена „ Национално учебно заведение по изкуствата “ – Плевен, в която всички ние – възпитаници, учители и родители сме герои, и от нас зависи, каква и какъв брой дълга ще бъде тя. Затова дано не жалим сили и сила и да работим настойчиво, да бъдем непрекъснати и работливи. Да не се отхвърляме да вършим изкуство в сложния път на преодоляването му и по този метод да създадем нашашта приказка безкрайна. Бъдете доста здрави! Честит празник и на многая лета! “.

 Приветствие към управлението на НУИ „ Панайот Пипков “, учениците и техните родители сервира и зам.-областният шеф на Плевен Атанас Терзиев.



В тържествения концерт, който се състоя в залата на Драматично-куклен спектакъл „ Иван Радоев “ присъединяване взеха възпитаници, лауреати от интернационалните и национални състезания.

Първото осъществяване беше за „ Китарен отбор “ с диригент Пламен Марков, който показа „ Ръченица “ от Петко Стайнов.



Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР