При отбелязването на загубата на Осиек от ЦСКА медиите в

...
При отбелязването на загубата на Осиек от ЦСКА медиите в
Коментари Харесай

Пресата в Хърватия: ЦСКА победи с късмет, Осиек има шанс в реванша

При отбелязването на загубата на Осиек от ЦСКА медиите в Хърватия настояват, че успеха на " алените " е незаслужена и късметлийска.

" ЦСКА е единствено на половината път от успеха против един по-добър Осиек ", гласи заглавието на sportnet.hr.

" ЦСКА победи с 1:0 в мач, в който мъчно може да се каже, че заслужаваше успеха. Имаше боязън от българите, само че те не демонстрираха нищо. Една половин минута в 90 минути и благополучен гол ", пишат още оттова.

" Осиек контролираше всичко в София, само че бе изумен от един бразилски занаятчия ", гласи заглавието на " Спортске новости ".

" Един удар, колкото и ослепителен да е, донесе задатъка на ЦСКА. Но към момента нищо не е решено. Предимството на ЦСКА е преодолимо е. А в София Осиек сподели, че може да се оправи с този конкурент, само че в ответния мач би трябвало да бъдат по-напористи в офанзива и най-важното - да раздрусат мрежата на противника ", написа в публикацията на " Спортске новости ".

" Осиек минимално надвит, само че българите би трябвало да паднат в реванша ", написа " 24 сата ".

" Осиек сигурно разполага с качеството да компенсира минималното си закъснение след седмица. ЦСКА не сподели нищо особено. Опитният Люпко Петрович избра тактичност с ясната мисъл, че дуелът е в 180 минути, а освен в 90. Голът на Евандро пристигна от единствения прецизен изстрел към вратата на Осиек ", прибавят от изданието.
 В ЦСКА наясно с евентуалния си идващ противник, в случай че продължат напред в Лига Европа
В ЦСКА наясно с евентуалния си идващ противник, в случай че продължат напред в Лига Европа

Украинският отбор завоюва като посетител с 3:1 против черногорския Будучност

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР