При осезаем интерес от страна на ученици и родители премина

...
При осезаем интерес от страна на ученици и родители премина
Коментари Харесай

Отчетоха голям интерес към традиционната Панорама на образованието в Мездра /снимки/

При осезателен интерес от страна на възпитаници и родители мина обичайна Панорама на образованието 2023, проведена от Община Мездра. В просветителния конгрес се включиха всички междинни и съществени образователни заведения в общината: СУ „ Иван Вазов “, ОУ „ Христо Ботев “, ОУ „ Св. св. Кирил и Методий “, ПГ „ Алеко Константинов “ и ПГ „ Васил Левски “ - гр. Мездра, СУ „ Св. Климент Охридски “ - с. Зверино и ОУ „ Васил Кънчов “ - с. Моравица. 
Представители на петте учебни заведения и на двете професионални гимназии презентираха по неповторим метод опциите за образование в локалните образователни заведения, новостите в образователните стратегии, паралелките и специалностите, в които ще бъде сбъднат банкет през образователната 2023/2024 г. 
„ Позволете ми да изкажа признателност за колегиалното и професионално отношение на шефовете и на учителите от всички учебни заведения, да благодаря на Регионално ръководство на образованието - Враца за методическата поддръжка и за положителното партньорство, което затвърждаваме през годините, сподели при откриването на панорамата Нели Минева, заместник-кмет „ Икономическо развиване, обществени и филантропични действия “. 
Усилията ни са общи и са ориентирани към обезпечаване на качествено обучение и на благоприятни условия за развиване на младежите. Виждам, че през днешния ден сме изпълнили най-важното изискване за това: наличието на възпитаници и учители значи, че всеки ще има опция да направи своя осведомен избор! “ 
Музикално-танцов привет към присъстващите насочиха Вокална група „ Детски свят “ и мажоретният състав към Център за поддръжка за личностно развиване. Сред гостите на форума бяха кметът на Мездра Иван Аспарухов и ръководителят на Общинския съвет Яна Нинова. 
Панорама на образованието се провежда в гр. Мездра за седми път - тя се организира годишно от 2015 година насам, като се изключи 2020-а и 2021 година заради пандемията от Covid-19. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР