При опит да бъде обрана ММА състезателката Поляна Виана преби

...
При опит да бъде обрана ММА състезателката Поляна Виана преби
Коментари Харесай

Как ММА състезателка преби нападателя си

При опит да бъде обрана ММА състезателката Поляна Виана преби грубо крадеца в Бразилия. За случая заяви шефът на UFC Дейна Уайт. 26-годишната жена е състезателка точно в най-голямата ММА организация в Северна Америка. Така вместо да се снабди с телефона на дамата, крадецът получил голям брой хематоми и краткотрайно изменена визия на лицето си.
 
В събота вечерта към 20 часа Поляна Виана чакала своето такси, покрай комплекса, в който живее в Рио де Жанейро. Докато играела на телефона си, до не я се доближил мъж. Седнал при Виана и я попитал какъв брой е часът. Жената усетила, че нещо не е наред и по тази причина откакто дала отговор на мъжа, прибрала телефона си. Крадецът споделил на Виана  да му даде мобилния си телефон и да не пробва да се съпротивлява, тъй като е въоражен и даже поставил ръката си върху „ револвера ”. ММА състезателката споделя, че погледнала деликатно и схванала, че мъжът блъфира и няма оръжие.
               

A post shared by (@danawhite) on Jan 6, 2019 at 7:01pm PST
 
Виана, която даже била облечена с тениска на UFC, решила да реагира и да се отбрани. Състезателката споделя, че мъжът стоял прекомерно покрай нея, тъй че решила, че няма да има време да реагира и да я прободе, в случай че има нож или различен изострен предмет в себе си. Ударила го с ляво круше, а по-късно с дясно. Той изпаднал в безсъзнание. Виана обаче била толкоз афектирана, че добавила и ритник в комбинацията си. По думите й ударът с крайник уцелил мъжа в лицето и евентуално точно това е повода да стартира да кърви и да получи пострадвания. След като крадецът към този момент бил на земята, Виана го хванала с хватка и помолила хората за помощ. Тя го пуснала, когато очевидците се обадили на полицията, само че го държала под надзор, до момента в който чакат управляващите.
 
Мъжът бил отведен в незабавен медицински център и по-късно в полицейско ръководство. По думите на Виана той е бил освободен неотдавна след излежаване на тригодишна присъда за въоръжен обир. Състезателката споделя, че постоянно се оглежда към себе си, когато е на открито, тъй като хората споделят, че регионът, в който живее, е рисков. Тя споделя и че в никакъв случай преди не е виждала нещо сходно.
 
За случая се разбра от обществените мрежи, където президентът на UFC Дейна Уайт показа фотография на Виана и на мъжа след побоя. В обявата Уайт написа, че опитът да се ограби войник от UFC е доста „ неприятна концепция ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР