При огромен интерес минават срещите на кандидат-кмета на ПП ГЕРБ

...
При огромен интерес минават срещите на кандидат-кмета на ПП ГЕРБ
Коментари Харесай

Инж. Николай Киров спази част от обещанията си още преди да седне на кметския стол на Сунгурларе

При голям интерес минават срещите на кандидат-кмета на Политическа партия ГЕРБ и екипа му по обитаемоте места

За да управляваш една община, не е нужно единствено печелиш финансиране от евросредства, а от време на време е задоволително да имаш огромно сърце и да изслушаш хората, проблемите им и да направиш дребна крачка за разрешаването им. Това може да се случи още преди да си седнал на управническия стол – с готовност, хъс и малко старания. Така, както го направи претендентът за кмет на ГЕРБ в Сунгурларе инж. Николай Киров. Жителите на общината са извънредно впечатлени от дейностите му. Киров и екипът му съблюдаваха част от предизборните си обещания, които дадоха на предизборните срещи по обитаемоте места. Вече селата Грозден и Завет имат нови табели, а за сигурността на пътуващите до село Костен е измит целият пътен сектор от треви и шубраци. 

Всеки ден те обикалят селата, с цел да излсушат проблемите на хората. Срещите минават при голям интерес, като претендентите показват и акцентите от управническата си стратегия. Хората от своя страна дават оферти и рекомендации за възстановяване качеството на живот в община Сунгурларе. 
 Пътят до село Костен е почистен
„ Години следих по какъв начин моето отечество – село Грозден, имаше надпис, написан с багра. Беше ми мъчително да го виждам по този начин и поех ангажимент преди няколко дни да им оказа помощ. Реално изпълних своето заричане. Същото направих и в село Завет. Жителите там са чакали повече от 25 години най-сетне да видят името на своето обитаемо място. Изпълних обещанието си пред тях. Мечтата ми е да основа по-добри условия за живот в община Сунгурларе “, споделя инж Киров. 

Село Черница бе едно от обитаемоте места, които инж. Киров и екипът му посетиха през миналата седмица. На срещата бе показан и претендентът за кмет на обитаемото място – Димо Христов, който се завърна от чужбина, с цел да съживи родното си място. Христов показа пред гласоподавателите, че е време за смяна. Той възнамерява редица инициатви, с които да се захване от първия ден, в който стъпи в служба. Сред тях са създаване на черква, ремонт на общата зала, на улици, седмични прегледи с доктор експерт, график за събиране на битови боклуци, ремонт на общинските здания, нова детска площадка и възобновяване на парка. Всичко това е допустимо с поддръжката на Общинската администрация, увери Димо Христов. 
 Модернизация на парка, ремонт на улици и облагородяване на региона в село Вълчин са единствено част от дейностите, които инж. Киров и екипът му възнамеряват за обитаемото място
„ Мъчно ми е, когато видя толкоз проспериращо село в далечните години, а в този момент Черница е оставена на времето да минава през нея без да бъде осъвременена. Населено място с доста обичаи. Спомням си - преди години огромните пазари на централния площад пред Читалището. Десетките посетители на селото, които идваха да се допрян до локалното произвеждане. А в този момент е тъжно да виждам духа на Черница грохнал. С хората обсъдихме доста проблеми, на които би трябвало да сенамери решение. Всяко ново начало е мъчно и има потребност от съидейници и действителни решения “, сподели претендентът за кмет на община Сунгурларе инж. Николах Киров. 

Заедно с екипа си той посети и село Вълчин. Освен нормалната среща с жителите, инж. Киров направи и пешеходна обиколка към парка и улиците. Именно рационализация на парка, ремонт на разрушените пътища и облагородяване на доста региони са заложени в управническата му стратегия. Друг наболял проблем на село Вълчин е казусът с режима на водата. Той също измежду целите на инж. Киров. На срещата участва и претендентът за кмет на ГЕРБ за обитаемото място – Мустафа Мустафа, който показа акцентите и изясни на хората какво следва да се построи и да се направи в село Вълчин. 
 В село Черница следва създаване на черква, ремонт на общата зала, на улици, седмични прегледи с доктор експерт, график за събиране на битови боклуци, ремонт на общинските здания, нова детска площадка и възобновяване на парка
„ Не може да нямате съвременен парк, не може да нямате нови улици. Моята концепция да се отдели общинска земя, която да се дава на компании, които желаят да влагат в района. По този метод ще бъдат обезпечени нови работни места. След изборите подсигурявам финансова проверка и до края на януари ще дава доклад за положението на общината. В общината влизат гладни хора, които желаят единствено да вземат. Аз пристигам да строя. Имам действителен проект за сполучливото развиване! “, безапелационен бе инж. Киров.

Срещите му не престават и през идващите две седмици. На 19 октомври /четвъртък/ от 18:00 часа такава следва пред пред Читалището на Лозарево. Програмата ще приключи със специфичното присъединяване на неповторимата Жечка Сланинкова, Цветелина Стойчева, гайда - Петко Стоянов и оркестър: Митко Лозаревски.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР