При обиските в SS клуб тази вечер в Софияса иззети

...
При обиските в SS клуб тази вечер в Софияса иззети
Коментари Харесай

След обиските на частния клуб за магистрати, свързан с убития Божанов: Иззети са компютри и документи

При обиските в „ SS ” клуб довечера в Софияса конфискувани разнообразни материални носители и компютри . Това сподели министърът на вътрешните работи Калин Стоянов пред публицисти.
По думите му при дейностите са конфискувани и разнообразни документи като всичко това занапред ще бъде оценено. Действията довечера в заведението са осъществени след позволение от Софийския градски съд, уточни вътрешният министър.

Докато бях шеф на Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност ” във връзка с тези хора е работено. Всичко, каквото сме събрали като данни, е било предадено в прокуратурата, сподели още Калин Стоянов.

Прокуратурата влезе довечера в частен клуб “SS ” в столичния квартал “Гео Милев ”, свързван с Мартин Божанов, за който се счита, че е бил единствено за избрани магистрати с членски карти.

За клуба стана известно след убийството на Божанов. Прокуратурата през вчерашния ден заяви, че от 2023 година работи по досъдебно произвеждане за проведена незаконна група, част от която е Божанов, основана за оказване на напън на магистрати, за имотни измами и пране на пари . Работата по случая е почнала, откакто в края на 2022 година в прокуратурата постъпва кореспонденция от ГДБОП, формирана по сигнал, където се загатва за съществуването на подобен клуб.

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов участва довечера на антитерористично обучение.

Източник:Димитър Абрашев/БТА, Дарик

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР