При някои хора още на 27 години настъпват съществени промени

...
При някои хора още на 27 години настъпват съществени промени
Коментари Харесай

Десет неща, за които спирате да се тревожите след 30 г.

При някои хора още на 27 години настъпват основни промени в разбиранията, а при други чак на 35. Ето за кои неща преставате да се тревожите, когато навършите 30.
1. Модата
Когато сте млади, следите всички фешън трендове, желаете да носите съвременни облекла, обувки, прически, да посещавате известни заведения. Идва миг, когато модата остава на назад във времето. За вас е значимо да се чувствате удобно, да посещавате места с хора, с които се чувствате добре, даже и да не са измежду най-популярните.
2. Излишните килограми
Вече осъзнавате, че самочувствието не се мери в килограми и сантиметри. Няколко непотребни кг няма да понижат вашата прелест и намалят самочувствието ви. 
3. Клюките
Все по-малко се вълнувате от персоналния живот на останалите. Знаете, че хората са разнообразни, реагират по друг метод и се радват на разнообразни неща. Приемате ги такива каквито са и осъзнавате, че не е належащо непременно да им налагате своето мнение.
4. Очакванията на останалите
В младостта за вас е значимо да се потвърждавате пред останалите - родители, родственици, съседи, другари. Да се “съревновавате ” с другите, да ги убеждавате, че сте съумели в живота: в специалността, кариерата, фамилията. След 30 към този момент знаете, че най-важно е да живеете в естетика със себе си. Дори да не сте търговски шеф, може да сте благополучен с това, което имате.
5. Мнението на другите за половинката ви
Ако околните ви не харесват половинката ви и се пробват да ви убедят, че не е за вас, това към този момент не ви тревожи. За вас е значимо вие по какъв начин се чувствате в компанията на своята сродна душа и мнението на другите не е значимо за вас.
6. Как празнувате рождения си ден
Вече не ви притеглят бурни празненства с доста другари и танци. Романтична вечер с обичания човек, или разходка с най-близките другари са задоволителни да ви създадат щастливи.
7. Да се показвате пред другите
Не държите да си купите финален модел телефон или часовник единствено с цел да се похвалите пред останалите. Избирате практични и функционални движимости, които да ви служат, а не да се показвате пред другите.
8. Социалните медии
Имате профил в обществените медии, поддържате връзка с близки и другари, споделяте фотоси от приятни моменти, само че не сте пристрастени. Не седите с часове пред огледалото, с цел да изглеждате съвършено за следващото селфи.
9. Факта, че още не сте фамилни
Ако към момента нямате законна половинка, все ще се намерят доброжелатели, които непрестанно ще ви подпитват по кое време ще се ожените и ще ви вършат подмятания, че е извънредно време да се задомите. Идва, обаче, един миг, когато това престава да ви интересува. Ако се чувствате добре сами, мнението на останалите няма никакво значение.
10. Личния живот на звездите
На млади години следите какво се случва с известните лица от модата и музиката. Как се обличат, гримират, с кого излизат, по какъв начин протичат връзките им. Подсъзнателно съпоставят живота им с вашия личен. Какво се случва с персоналния живот на звездите към този момент няма никакво значение за вас. Искате си вашия живот и се стремите към вътрешна естетика, а не да се харесате на другите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР