При ново нападение в Ерусалим бяха ранени двама души. Извършителят

...
При ново нападение в Ерусалим бяха ранени двама души. Извършителят
Коментари Харесай

13-годишен е стрелецът, ранил баща и син в Йерусалим

При ново нахлуване в Ерусалим бяха ранени двама души. Извършителят е 13-годишно палестинско момче, заяви израелската полиция, представена от БНР.
Прочетете още
При стрелбата в палестинския квартал Силван в Източен Ерусалим, покрай историческия Стар град на Ерусалим, са били ранени татко и наследник на 47 и 23 години, оповестиха медиците. И двамата са в цялостно схващане и в умерено до тежко положение в болничното заведение, допълниха те.

Полицията заяви, че е стреляла против нападателя и го е ранила. Той е бил превозен в болница. Не се дава повече информация за положението му.

Вчера при пукотевица край синагога в Източен Ерусалим бяха убити седем души при в най-смъртоносната офанзива в града от 2008 година насам.

Във връзка с случая управляващите задържаха за разпит 42-ма души. Някои от арестуваните са родственици на 21-годишния палестинец, който беше погубен, до момента в който се опитвал да избяга от полицията.

Европейският съюз изрази паника от ескалацията на принуждение в Израел и прикани силите на реда да прибягват до използването на смъртоносна мощ единствено в краен случай.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР