При нови избори част от вълната може да отиде при

...
При нови избори част от вълната може да отиде при
Коментари Харесай

Експерти: На Слави Трифонов му е най-трудно в момента, вече е играч

 При нови избори част от вълната може да отиде при Слави Трифонов. Това съобщи в " Денят стартира " социологът Първан Симеонов.

" ГЕРБ не желаят избори, тъй като значат длъжностен кабинет на президента Румен Радев. Ако има нови избори логиката е губещият продължава да губи, а спечелилият да пчели. На Слави Трифонов му е най-трудно сега, към този момент е " състезател ". " Демократична България " също не държи на нови избори. " Изправи се! Мутри вън! " се опасяват да не се окажат под чертата. Слави Трифонов е постоянно млад, съумява да приказва на вълните на днешните младежи ", добави Първан Симеонов.

Политологът доцент Стойчо Стойчев добави, че " огромните партии се дърпат " и не желаят да вършат държавно управление, а дребните желаят мандат, тъй като не желаят предварителни избори.

" Ако не се осъществя вторият мандат, ще се осъществя третият. Българска социалистическа партия са минимум готови за избори. Един длъжностен кабинет не може да прави съвсем нищо. Това разделяне в Народното събрание безспорно ще докара до опълчване и неустойчивост. Слави е сполучлив медиен план, споделя персонални истории ", сподели още Стойчо Стойчев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР