При нова процедура за шеф на БНБ е много възможно

...
При нова процедура за шеф на БНБ е много възможно
Коментари Харесай

"Възраждане" може да предложи кандидат при нова процедура за шеф на БНБ

При нова процедура за началник на Българска народна банка е доста допустимо от „ Възраждане ” да предложат човек от партията за позицията. Това обяви лидерът на партията Костадин Костадинов. 

„ Имаме няколко имена за претендент. Въпросът е, че той няма да срещне друга поддръжка с изключение на нашата, защото всички политически сили са „ за ” влизането на България в еврозоната ", сподели той. 
„ Още по време на разискванията и диалозите с претендентите декларирахме ясно, че ще подкрепим този, който каже, че пази българската фискална самостоятелност и е против влизането на България в еврозоната. За страдание и Каримански, и Гюров, който се отдръпна, обявиха, че имат друго виждане. Така, че няма по какъв начин да подкрепим нито единия, нито другия От „ Възраждане ” е имаме правила и каквото сме споделили, постоянно го следваме. Ще участваме в гласуването и ще бъдем срещу кандидатурата. Ще се аргументираме ”, увери Костадинов.
 По думите му процедурата за нов шеф на Българска народна банка е закъсняла.

„ Няма нищо ужасно даже да не бъде определен нов началник. Ще се направи нова процедура и ще се търси друго лице ”, разясни той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР