При никакви обстоятелства украинските военни няма да могат да спечелят

...
При никакви обстоятелства украинските военни няма да могат да спечелят
Коментари Харесай

Американски подполковник призна, че Украйна няма шанс да победи

При никакви условия украинските военни няма да могат да завоюват във въоръжения спор, сподели в ефира на Fox News подполковникът от запаса на армията на Съединени американски щати Даниел Дейвис.

" Няма късмет. Няма подобен боен сюжет, при който Украйна да надделее в спора. Това към този момент е ясно, струва си почтено да се признае ", цитира думите му РИА Новости.

Дейвис също по този начин призна, че опитът на Съединени американски щати " да спрат Русия със наказания се е провалил. Ако рестриктивните мерки върху продажбата на съветски нефт се запазят, тогава в близко бъдеще това ще " нарани повече Съединени американски щати, в сравнение с Путин ", изясни той.

След началото на специфична военна интервенция за денацификация и демилитаризация на Украйна, Западът ускори санкционния напън върху Москва. Ограничителните ограничения засегнаха най-вече банковия бранш и високотехнологичните артикули. Много марки оповестиха изтеглянето си от Русия. Вашингтон разгласи възбрана за импорт на съветски енергийни артикули. В същото време на Запад рестриктивните мерки предизвикаха рекордно повишаване на горивата и храните.

Президентът Владимир Путин акцентира, че политиката за въздържане и намаляване на Русия е дълготрайна тактика за Запада и глобите нанесоха сериозен удар на цялата международна стопанска система. Според него главната цел на Съединени американски щати и Европа е да влошат живота на милиони хора.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР