При несъобразени изкопни работи в петък, 05 юни, доставчик на

...
При несъобразени изкопни работи в петък, 05 юни, доставчик на
Коментари Харесай

10 000 клиенти на ЧЕЗ в столицата останаха без ток заради изкопни дейности

При несъобразени изкопни работи в петък, 05 юни, снабдител на комунални услуги скъса няколко кабела приблизително напрежение, благосъстоятелност на ЧЕЗ Разпределение, и остави без електрозахранване над 10 000 клиенти на сдружението в столицата.
На територията на Панчарево, Кокаляне и Долни Пасарел към 7300 клиенти бяха без ток в продължение на 30 минути, а в Дружба 1 и 2, Гара Искър и Горубляне към 2900 клиенти стояха без електрозахранване близо 2 часа и 30 минути.
„ Ситуацията е извънредно неприятна и за клиентите, и за нас. ЧЕЗ Разпределение към момента работи по специфичен график, съгласно който плануваните спирания на електрозахранването се правят единствено в следобедните часове, след 13:30 часа, тъй че да не се смущават учениците и хората, които не престават да работят от у дома. Подобни несъобразени изкопни действия нанасят големи вреди, само че най-големите провали са върху уюта и спокойствието на клиентите “, сподели Васил Василев, шеф „ Експлоатация и поддържане “, „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД.
ЧЕЗ Разпределение приканва компаниите да координират с компанията най-малко две седмици авансово къде и по кое време ще правят изкопни действия. Това може да става на телефон 0700 10 010 или на имейл к[email protected].
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР