При нерегламентира сеч тази сутрин беше съборено дърво върху електропровода,

...
При нерегламентира сеч тази сутрин беше съборено дърво върху електропровода,
Коментари Харесай

Три общини без ток заради незаконна сеч

При нерегламентира сеч тази заран беше съборено дърво върху електропровода, захранващ различно община Бобошево, оповестява Inews.

Основното електрозахранване на региона сега е изключено по искане на държавния Електроенергиен систематичен оператор /ЕСО/ за осъществяване на ремонтни действия. Осигуреното от ЧЕЗ Разпределение аварийно зареждане беше нарушено поради счупено оборудване вследствие на падналото дърво в 11:03 часа. Екипите на сдружението дойдоха на място и отстраниха повредата в оптимално къси периоди. В 12:14 ч. аварийното електрозахранване беше възобновено. Засегнати от нерегламентираната сеч бяха 7158 клиенти на територията на общините Бобошево, Дупница и Кочериново.

Останалите спирания в района през последните три месеца са вследствие на ремонта на ЕСО. ЧЕЗ Разпределение е задължено да обезопаси мрежата в обсега на ремонтните действия. По информация на ЕСО ремонтът ще завърши на 4 ноември. Необходимо е ЧЕЗ Разпределение да обезопасява мрежата при нови поръчки за изключване от страна на Електроенергийния систематичен оператор.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР