При нечовешки студ стартира битката за 100 000 лева в

...
При нечовешки студ стартира битката за 100 000 лева в
Коментари Харесай

Драматичен старт на битката за 100 бона във „Фермата“

При безчовечен мраз започва борбата за 100 000 лв. в риалитито „ Фермата “. Брулени от мразовит вятър, измежду планинските преспи, финалистите в шоуто се втурнаха към огромната премия.

Стюардесата Ваня, пчеларката Надя, гвардеецът Калоян и строителят Боби ще покажат на какво са способни в четири напрегнати конфликта, като се състезават във всеки от тях, без да са разграничени на мъжка и женска група. Битките са записани директно преди финала, с цел да се избегнат непредвидените обстановки, свързани с Ковид-19, само че гласуването е онлайн.

Победителят ще бъде разгласен след сбора на три съставния елемент: резултата от конфликтите, гласовете на Фермерския съвет, в който влизат героите от шестте сезона на шоуто и от решаващия зрителски избор. Всеки може да поддържа любимеца си като гласоподава с sms на номер 1633 за Борислав, 1634 за Ваня, 1635 за Надежда и 1636 за Калоян. От един мобилен номер може да се изпращат най-много 50 sms-а, а цената е 1 лева без Данък добавена стойност за всички оператори.

През предишния сезон победител за първи път стана жена, Веселка Маринова. Дали в този момент №1 още веднъж ще е представителка на нежния пол или мъжете ще покажат превъзходство, ще стане ясно след броени часове.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР