При нашия показен арест с Биляна Петрова доказателствата са могли

...
При нашия показен арест с Биляна Петрова доказателствата са могли
Коментари Харесай

Иванчева: При ареста ми доказателствата са могли да бъдат манипулирани

При нашия демонстративен арест с Биляна Петрова доказателствата са могли да бъдат манипулирани. На нови видеоклипове се вижда, че колата, която е спряна, е била с отворени порти. Много от жителите, с които разговаряхме, не са знаели, че колата е била оставена на улицата, без да сме участвали ние и без да има поемни лица. Това разяснява някогашният кмет на регион " Младост " в София Десислава Иванчева в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич " по телевизия " Евроком ".

" Всеки е имал достъп до колата ни, а ние не сме били там. Дори и полицайката, която ми запушва устата в зала, съобщи, че ние сме били отстранени, с цел да се обезопаси и да ни скрият от хорския взор. Хубавото е, че чантите, които са били вътре в колата са били откъм страната на жителите, откъм жителите и не е могла да се извърши задачата както Гешев сподели, че сме ги броили и са ги поставили в чантата. Подметнали са ни ги в кашон на задната седалка, което е неуместно ", добави тя.

" Ако бяхме в един естествен правов свят, а не в профилираната прокуратура, това дело въобще нямаше да тръгне. Няма по какъв начин да се води дело в случай, че сме били отведени. Каква е била повода да ни отведат? Законово би трябвало да стоим до колата, до момента в който дойдат поемните лица, до момента в който дойдат юристите, а не да ни крият в постройката ", разяснява Иванчева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР