При нас сметката за ток върви между 60 и 180

...
При нас сметката за ток върви между 60 и 180
Коментари Харесай

Директор на предприятие: При нас сметката за ток върви между 60 и 180 хил. лева на месец

" При нас сметката за ток върви сред 60 и 180 хиляди лв. на месец ", заяви по Нова нюз Антон Петров, изпълнителен директор на дружество за ръкавици в Пловдив.

" Последният месец беше 80 000 лв.. Помощта, която страната ни споделя, ни дава опция да организираме по-дългосрочни решения. Европа се готви за тежка зима, само че тя по този начин или другояче ще отмине и ние би трябвало да си отговорим на въпроса по какъв начин да се конкурираме на международните пазари, на които осъществяваме нашите артикули, тъй че не би трябвало да търсим цената на тока каквато е в Европа, а би трябвало да я съпоставяме с Азия и Южна Америка.

Според формалната статистика на Национален статистически институт комерсиалното ни салдо към момента е негативно за първите 8 месеца на годината. Така че, в случай че не желаеме да променим този тренд, би трябвало да насърчим индустриалните компании тъй че да създават и да прибавят повече стойност. Тази антикризисна мярка би трябвало да работи досега, когато тези геополитически сили спрат да работят и действително пазарът има обективно мнение каква би трябвало да бъде цената. Без тази мярка ще ни бъде извънредно мъчно. Относно различни източници на сила - към този момент работим по този план, той лишава време и финансови инвестиции за съответната година. Този % варира сред 40-60%. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР