При нас патриотите кризата премина, но кризите в ГЕРБ и

...
При нас патриотите кризата премина, но кризите в ГЕРБ и
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: ГЕРБ е пред време разделно

При нас патриотите рецесията мина, само че рецесиите в ГЕРБ и Българска социалистическа партия предстоят, предвижда Славчо Атанасов, народен представител от " Обединени патриоти ", НФСБ. Според него изборите в ранната пролет ще бъдат съдбоносни, защото не чака в околните 20 години България да се ръководи от една единствена партия.

Според Атанасов наближава време разделно за ГЕРБ.

Славчо Атанасов, народен представител от " Обединени патриоти ", НФСБ: Цветан Цветанов изрично ще направи партия. Това значи време разделно в ГЕРБ. Истината е, че Цветан Цветанов беше моторът за основаването на ГЕРБ като партия. Убеден съм, че в случай че сътвори партия, доста от локалните гербаджийски структури ще тръгнат след него.

По думите му, не е добре за страната разцепването на ГЕРБ.

Най-трудно се ръководи в коалиция. Ако ние напуснем обединението, ГЕРБ ще се обърне към Движение за права и свободи. Това за нас не е задоволително, съобщи още Славчо Атанасов.

Причина за следващото напрежение в обединението е отхвърлянето на концепцията на Вътрешна македонска революционна организация доброволни формирования да оказват помощ на полицията за оправянето с битовата престъпност.

Предложението не е признато от болшинството макар поддръжката на отрасловата вътрешна парламентарна комисия. Атанасов изясни, че това е вследствие на неприемането на тази концепция от страна на Движение за права и свободи.

Той изрази мнение, че заради намаляването на българските турци, които избират да емигрират в други страни, от Движение за права и свободи се насочват към ромските махали. Затова и не желаят да се одобряват радикални промени, касаещи битовата престъпност. От своя страна ръководещите флиртуват с Движение за права и свободи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР