При нас не е получена информация - нито писмена, нито

...
При нас не е получена информация - нито писмена, нито
Коментари Харесай

Фирмата, преасфалтирала пътя след катастрофата с НСО и Петков, не е била предупредена, че се извършват действия по разследване

" При нас не е получена информация - нито писмена, нито джука, да стопираме или да пренасочваме действия, които са отвън графика, който сме дали на Областното пътно управление-Варна. “ Това съобщи пред bTV инж. Методи Иванов – представител на компанията реализатор, ремонтирала сектора, където предишния четвъртък катастрофира автомобил на НСО с Кирил Петков в него.

Заради случилото се управлението на Областното пътно ръководство във Варна беше отстранено.  Според компанията реализатор - преасфалтирането е станало в неделя, както е било посочено в графика, подаден на Областното пътно ръководство.

Фирмата не е била предизвестена, че на мястото се правят дейности по следствие на злополуката.

Припомняме, че три дни след злополуката сред кола на НСО и 60-годишния водач, който почина, на мястото служащи и техника са правили ремонт.

От районното министерство не дадоха информация по кое време тъкмо е юридически ремонтът.

Участъкът, на който се случи трагичният случай, е част от по-голям ремонт, който е деклариран в Пътната организация още предишния месец и обгръща пътя от Варна до Добрич. Ремонтът е плануван през април и стартира на 13 май, споделят от Областната администрация на Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР