При нас фермерската храна е истинска, защото хората, с които

...
При нас фермерската храна е истинска, защото хората, с които
Коментари Харесай

EBAG носи най-хубавото от българските ферми

При нас фермерската храна е същинска, тъй като хората, с които работим са същински. Това са хора, които ценят качеството. Те не изневеряват на традициите на своите родители и предшественици и не обичат да вършат взаимни отстъпки с метода, по който отглеждат животните и създават своята продукция, казва Константин Бъчваров, маркетинг шеф в ЕBAG, който показва и новата акция на водещия онлайн супермаркет у нас под надпис " Носим най-хубавото от българските ферми "    

- Вие, хората от EBAG, нееднократно сте споделяли, че задачата ви е да предоставяте достъп до разнообразна качествена храна и по-добър живот. Откъде идват тези чисти артикули, господин Бъчваров?

- Чистата храна идва от локални производители - български ферми, чието произвеждане е затворен цикъл, с следено качество. Те държат на традициите, излъчени от едно потомство на друго. Това е храна, която се отглежда в чисти райони, с чиста вода, чист въздух, чисти почви.

- Познавате ли хората, която я създават?

- Да, познаваме ги. Започнахме акция, с цел да ги представим и на нашите клиенти. Тя е под надпис „ Носим най-хубавото от българските ферми “ и обобщава нашата работа с българските производители – да сортираме най-хубавото от това, което те оферират. За нас е значимо продуктите да са същински, както дават обещание производителите, само че и да дават отговор на нашите критерии за качество. Целта на акцията е да покаже, че всичко при нас е същинско. Такива са и хората, с които работим. Вземаме продуктите от ферми в разнообразни кътчета на страната и ги доставяме до вратата на нашите клиенти.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР